Bulletin

Osta Työtä Suomeen -päivä 4.12.2020

Published: 02/12/2020

Suomalaisen Työn Liiton koordinoima Osta Työtä Suomeen -päivä tulee taas! 4.12.2020 kuluttajilla on erinomainen mahdollisuus tehdä arkipäiväisiä sinivalkoisia valintoja ja valinnoilla vaikuttaa työpaikkojen määrään Suomessa. Liiton jäsenyritykset kampanjoivat kukin tahoillaan, niin myös me.

Patternsfrom Agency ei myy tuotteita suoraan kuluttajille, vaan muotoilupalveluita toisille yrityksille. Meillä on Design from Finland -merkin käyttöoikeus kaikille palveluillemme, sillä palvelukonseptimme on kehitetty Suomessa ja itse muotoilupalvelun tuottavat suomalaiset tekstiili- ja pintasuunnittelijat.

Olemme syksyn aikana digitalisoineet kuosiarkistomme Business Finlandin kehitystuella. Arkistossamme on tällä hetkellä yli tuhat uniikkia, ajan henkeen soveltuvaa painokuosia valmiina lisensoitavaksi sellaisenaan tai tavalla tai toisella muokattuna. Osta Työtä Suomeen -päivän kunniaksi tarjoamme kymmenelle ensimmäiselle asiakkaalle Creative Pitch -palvelun tutustumishintaan 150 euroa (arvo 300 euroa). Tarjous on voimassa 11.12.2020 asti.

Creative Pitch -palvelussa etsimme meille annettujen kriteerien pohjalta kuosiarkistostamme kymmenen kuosia, jotka joko sellaisenaan tai pienillä muutoksilla täyttävät asiakkaan kriteerit. Pitchausvaiheessa emme vielä tee kuoseihin suuria muutoksia, vaan kuosit esitetään sellaisena kuin suunnittelija ne on alunperin tehnyt. Mikäli kuosit soveltuvat suunniteltuun käyttötarkoitukseen, pohjautuu käyttöoikeuskorvaus ja mahdolliset muutostyöt voimassaolevaan hinnastoomme.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

***

Vinkki! Voit tehdä hyviä suomalaista työtä tukevia valintoja myös joulunajan myyntitapahtumissa. Useammalla edustamallamme kuosisuunnittelijalla on oma tuotemerkki, joihin voit tutustua seuraavasti:

Tanja Kallion TtoE yhdistää ennakkoluulottomasti japanilaista ja suomalaista muotoilua sekä taidekäsityötä. Sen hauskoja Suomi-teemaisia origamipapereita on saatavilla mm. Xmas Garage Helsinki sekä Redin Joulumarket -popupeista.

Tiina Taivainen ja lämpöiset Kauneve-merinovillavaatteet ovat esillä Ornamon Design Joulussa sekä Tampereen Designtori Joulu -verkkotapahtumissa.

Noora Hattusen PIIKOSKI-asusteet ovat mukana Joensuun Taitokorttelin Joulukylässä. Värikkäitä korviksia voi ostaa myös vastuullisuuden puolesta liputtavasta Weecos-nettikaupasta.