Bulletin

Patternsfrom Agencyn tekstiili- ja pintasuunnittelupalvelut pähkinänkuoressa

Published: 23/11/2021

Patternsfrom Agencyn laadukkaat tekstiili- ja pintasuunnittelupalvelut ovat kasvattaneet yrityksen nopeasti Pohjoismaiden suurimmaksi tekstiili- ja pintasuunnittelupalveluita tarjoavaksi agentuuriksi. Edustamme noin kymmentä suomalaista tekstiili- ja pintasuunnittelun ammattilaista niin kotimaan- kuin kansainvälisillä markkinoilla. Kuosisuunnittelussa tärkeitä arvojamme ovat pohjoismainen selkeys, kuosien ajattomuus sekä värien harmonia.

Tarjoamme asiakasyrityksillemme korkeatasoisia värien, tekstiilimateriaalien, konseptien sekä kokonaisten kuosimallistojen koordinointipalveluita.

Voit asiakkaana luottaa ammattitaitoomme, sillä osaamme suunnitella ja sommitella kuosit kuhunkin käyttötarkoitukseen täydellisesti sopiviksi. Käyttämämme väripaletit ovat saaneet kiitosta. Tunnemme materiaalit ja tiedämme miten ja miksi verhokangas eroaa pöytäliinakankaasta. Autamme sinua mielellämme oman brändisi vahvistamisessa kuosien avulla.

Suunnittelemme jatkuvasti uusia kuoseja. Pitääksemme valmiiksi suunnitellut kuosit koherentteina ja kiinnostavina, olemme luoneet kolme kuosikonseptia: klassisen skandinaaviset kuosit, ihanan romanttiset kuosit sekä villit&värikkäät kuosit. Nämä kolme konseptia päivittyvät kerran vuodessa ja ne seuraavat löyhästi sisustustrendejä. Suunnittelijat täydentävät omia portfolioitaan neljä kertaa vuodessa.

Olemme luoneet digitaalisen kuosikirjaston, josta löytyy tällä hetkellä yli tuhat painovalmista, värieroteltua kuosia. Pääset tutustumaan kirjastoon varaamalla meiltä ajan etukäteen. Puolessa tunnissa pääsemme perille toiveistasi ja pystymme tekemään sinulle tarkemman tarjouksen hyödyntäen joko kuosikirjaston sisältöä tai toteuttamalla palvelun räätälöidysti. Saat selkeän tarjouksen, jossa on eritelty kuosisuunnittelun vaiheet sekä siihen tarvittava aika.

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä vastuullisesti ja kestävästi toimivana agentuurina, jonka ydinosaamisena ovat tekstiili- ja pintasuunnittelupalvelut. Tähän liittyen emme myy kuoseja vaan niiden käyttöoikeuksia lisensointiehdoin. Halvin lisenssi uniikille kuosille on 300 euroa. Hinta nousee, mikäli asiakas haluaa hyödyntää kuosia useammalla markkina-alueella tai eri tuoteryhmissä. Pienet ja vastuulliset tekomme on koottu omalle sivulleen.

Palvelemme ilolla ja asiantuntemuksella niin startup-vaiheen kuin pörssilistatut yritysasiakkaat. Referenssilistaamme olemme keränneet esimerkkejä yrityksistä, joille olemme tehneet toteutuksia ja jotka jakavat kanssamme yhtäläiset arvot. Listaa päivitetään jatkuvasti.

Ota rohkeasti yhteyttä!