Bulletin

Yksilölliset valmennukset tekstiilisuunnittelijoille -25%

Published: 29/11/2021

Yksilölliset valmennukset tekstiilisuunnittelijoille lähestyvän joulun ja inspiroivan uuden vuoden kunniaksi 25% alennuksella hintaan 74,25€! Osta itsellesi tai lähimmäisellesi aineeton ja kotimainen lahja, josta on iloa ja hyötyä pitkän aikaa!

***

Onko seinä vastassa kuosiesi kaupallistaminen kanssa? Tuntuuko omien tekijänoikeuksien lisensointi haastavalta tai sopimusehtojen laatiminen asiakkaille ylivoimaiselta? Saatko riittävän korvauksen kuosisuunnittelusta tehtyyn työmäärään nähden? Miten luoda brändiä yksittäisenä suunnittelijana ja mitä tarkoitetaan suunnittelijan tyylillä?

Tässä muutamia esimerkkejä teemoista, jotka yksilölliset valmennukset tekstiilisuunnittelijoille kattavat!

Kahdenkeskeisessä etävalmennuksessa saat paljon vinkkejä suunnittelijaurallesi! Useat suunnittelijat ovat jo tukeutuneet tähän palveluun, joka on antanut heille tietoa, taitoa sekä itseluottamusta niin omien asiakkaidensa kohtaamiseen kuin liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseen. Lue vaikkapa Guldusen / Elina Antilan kokemuksista!

Tarjoamme tiistaisin kahdenkeskeisiä tunnin mittaisia etävalmennuksia kuosisuunnittelijoille. Varaa tästä itsellesi sopiva aika, ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä haasteistasi listaamalla asiat, joista haluaisit keskustella. Alennuksen saat käyttämällä koodia JOULU2021. Vahvistamme tapaamisajan lähettämällä sähköpostitse Zoom-linkin, jossa sovittuna tapaamisajankohtana sitten tavataan.