Bulletin

Valmennus tekstiilisuunnittelijoille – nyt 99 €

Published: 23/08/2023

Yksilöllinen valmennus tekstiilisuunnittelijoille elokuun loppuun asti hintaan 99€! Osta itsellesi tai lähimmäisellesi aineeton ja kotimainen lahja, josta on iloa ja hyötyä pitkän aikaa!

Miksi yksilöllinen valmennus tekstiilisuunnittelijoille kannattaa?

Kahdenkeskeisessä etävalmennuksessa saat tekstiilisuunnittelijaurallesi paljon vinkkejä, joita pystyt hyödyntämään sekä heti että urasi myöhemmissä vaiheissa. Kahdenkeskeiset keskustelut kokeneiden tekstiilisuunnittelun kaupallistajien kanssa ovat luottamuksellisia, ja niissä pureudutaan juuri sinua askarruttaviin teemoihin.

Valmennuksessa voidaan keskustella esimerkiksi tekijänoikeuksien kaupallistamisesta, sopimusehdoista, suunnittelukorvauksista sekä suunnittelijabrändin luomisesta ja sen hallinnasta.

Useat suunnittelijat ovat jo tukeutuneet tähän palveluun, joka on antanut heille tietoa, taitoa sekä itseluottamusta niin omien asiakkaidensa kohtaamiseen kuin liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseen. Lue vaikkapa Guldusen / Elina Antilan kokemuksista! Valmennus sopii täydellisesti niin vastavalmistuneille kuin urallaan jo pidemmälle ehtineille suunnittelijoille.

Tarjoamme perjantaisin kahdenkeskeisiä tunnin mittaisia etävalmennuksia kuosisuunnittelijoille. Varaa tästä itsellesi sopiva aika. Kerrothan aikaa varatessasi mistä haluat kanssamme keskustella ja mikäli varaat ajan lahjaksi – tällöin osaamme sopia tarkemman tapaamisajan lahjan saajan kanssa. Vahvistamme tapaamisajan lähettämällä sähköpostitse Zoom-linkin, jossa sovittuna tapaamisajankohtana sitten tavataan.